2022-12-27
餐湯的杯子太多餐湯痕跡,不太乾淨,味道正常。嗌咗茶漬飯、貓耳朵、安格斯牛肉漢堡和白硯扁意粉。茶漬飯唔知係我哋食唔慣定係點,好水,好淡,冇飯咁滯貓耳朵就一半,好似未煮熟咁,裏面仲有浸麵粉味,調味僅限於表面,唔入味,凍咗似食橡皮糖安格斯牛肉漢堡好低質,芝士應該係超市買返嚟嗰啲幾十蚊有好多塊嗰啲,完全冇溶到,牛肉排到爆仲要有怪味,菜就普通菜。白硯扁意粉好dry,得浸辣味,仲要浸辣味毫無層次。全部嘢食送上嚟都係唔係好係係嗰個得熱幾廿嘅嘅,嗰個安格斯牛肉漢堡等咗20分鐘送上嚟,但係全部都係凍嘅,好笑唔講仲以為喺大風吹左20分鐘再送上嚟,咁所以到底點解我要等20分鐘呢?你加熱都好過咁樣啦😅仲要好好笑嘅係成餐食到唯一熱嘅嘢,係個包同個湯😅咪住,都仲有樣嘢係熱嘅,餐具囉😅仲要個環境都麻麻,首先冇expect到間嘢咁細,仲要我哋坐嗰個位係喺雪櫃隔離,完全唔舒適呢間餐廳真係俾人吹捧得太勁,希望努力改善下,大把進步空間!
嗌咗茶漬飯、貓耳朵、安格斯牛肉漢堡和白硯扁意粉。
茶漬飯唔知係我哋食唔慣定係點,好水,好淡,冇飯咁滯
白硯扁意粉好dry,得浸辣味,仲要浸辣味毫無層次。
仲要好好笑嘅係成餐食到唯一熱嘅嘢,係個包同個湯😅
咪住,都仲有樣嘢係熱嘅,餐具囉😅
呢間餐廳真係俾人吹捧得太勁,希望努力改善下,大把進步空間!