2008-04-29
29/4 dinner自從honey唔响呢頭返工之後,好耐都無嚟過lu.我同honey實在太掛住既咖哩飯啦,唔知味道有無變呢??佢呢度分2part,1邊類似快餐形式,另1邊就high d,以食set為主.(大家可以响門口睇咗menu至決定)6:45到,坐得幾枱客…不過商業區係咁架喇.我地點咗吉列豬扒咖哩飯(連麵豉湯+前菜,$65),咖哩飯(連麵豉湯+前菜,$55)同什錦串燒(6串,$70).佢d咖哩真係辣得嚟好好味,勁多咖哩汁之餘,d飯唔會太硬,啱晒鐘意用汁撈飯既我.佢個咖哩汁最好既係有d肉碎响度,就算齋叫咖哩飯,都唔會淨係得d汁囉.反而塊吉列豬扒就普通,無乜特別.什錦串燒有雞亦,多春魚,日本番薯,雞軟骨,雞腎,肉丸,賣相同味道都唔錯,食得過.夜晚環境都幾好(不過lunch可能會嘈d,因為d枱都拍得幾埋),佢地有個投影電視播緊日本某某女歌星既演唱會,都幾好睇架.呢1餐埋單$200頭,我同honey都食得好滿意.
自從honey唔响呢頭返工之後,好耐都無嚟過lu.
我同honey實在太掛住既咖哩飯啦,唔知味道有無變呢??
6:45到,坐得幾枱客…不過商業區係咁架喇.
呢1餐埋單$200頭,我同honey都食得好滿意.