2021-11-15
90s👦🐥情侶吃貨|😚飲食著數|🇭🇰hkfoodie🍽️(👦)自稱三星米芝蓮食評家(🐥)自稱拉麵沾麵專家👉 主打不專業食評🍽️👉 快閃飲食著數🤑____________👉 不專業食評🍽️.【芒果蟹籽蟹肉沙律】HK$88【燒美國安格斯封門牛柳】HK$198【燒法式香草羊架】HK$178【雲 - 藍莓乳酪味】HK$58.(👦) 餐廳新開裝修唔錯,內裡空間唔算太多,文青木系風格非常適合打卡。今次就試咗餐廳推介既幾道菜式,👦打開menu第一個感覺就覺得以晚市西餐黎講,價錢相宜,一份安格斯封門牛柳都只需要$198,CP值唔錯👍👍.味道方面,👦比較喜歡安格斯封門牛柳😍😍 外表煎香內裡仍然有5成熟既嫩滑,口感唔錯!再加上有黑椒等調味,另到牛柳更加惹味😋😋 燒法式香草羊架採用慢煮方式處理,其實同樣值得大家一試,👦就覺得羊羶味可以再重d就更好🤪🤪 .另外小店都有幾款精緻蛋糕甜品揀選👍👍 👦覺得食完主食唔夠飽可以考慮一下🤣🤣 今次👦係晚市去的,所以能夠以優惠價$48加購的話都唔錯!店家可以考慮下以呢個蛋糕甜品做埋節日慶祝寫字的話確實呢度都幾合適同朋友一齊食生日飯~.👦總分評價:⭐⭐⭐⭐(3/5)--- 食物:⭐
(👦)自稱三星米芝蓮食評家
【芒果蟹籽蟹肉沙律】HK$88
【燒美國安格斯封門牛柳】HK$198
【燒法式香草羊架】HK$178
【雲 - 藍莓乳酪味】HK$58
👦總分評價:⭐⭐⭐⭐(3/5)
--- 食物:⭐⭐⭐(3/5)
--- 性價比:⭐⭐⭐(3/5)
--- 服務:⭐⭐⭐(3/5)
--- 環境:⭐⭐⭐⭐(4/5)
____________