2020-11-05 119 浏览
睇到咁多人贊,所以來左,野食正常,但係味濃,會口渴個種,其實對服務都無乜期望,間餐廳一眼望晒,但唔知點解當時得個三台客,侍應都有幾個,但硬係會睇唔到有人舉手想叫野....不過都係好小事者。落單時問左侍應,佢話主餐牌入面所有野都有折,除左餐同飲品,仲要用手指住主餐牌d categories,咁大家都好清晰啦。叫之後野食到,其實都可以,我地無叫野飲,野食味好濃,食食下都要問佢地先會比杯水。但最正係比錢個時,比完錢望下張單,見到有野食無折,只係輕輕問左聲乜呢個無折?點知個侍應冷笑咗聲答:「哈!邊個話比你知呢個有折?」我話頭先落單時你同事話呢個有折架喎,佢再答,邊個同事啊?你話啊?邊個同事啊?我內心真係O晒咀,個刻我覺得既然都食左啦,又唔想做金手指,只差一百以內,我就話咁算啦由佢啦,佢再答多野,係個同事唔清楚者!呢位侍應態度真係正到呢....茶餐廳都有禮貌過佢,作為客人,一路有禮貌,就換來咁既回應,真係貼錢買爛受,絕不回頭,我睇過折扣條款無講過呢個category唔包,落單時侍應又答係有折,咁個問題唔係個客到,但要受咁既回應?而家飲食業市道都唔多好,仲咁既態度,公司真係多謝佢,唔想做,就讓比其

但最正係比錢個時,比完錢望下張單,見到有野食無折,只係輕輕問左聲乜呢個無折?點知個侍應冷笑咗聲答:「哈!邊個話比你知呢個有折?」我話頭先落單時你同事話呢個有折架喎,佢再答,邊個同事啊?你話啊?邊個同事啊?我內心真係O晒咀,個刻我覺得既然都食左啦,又唔想做金手指,只差一百以內,我就話咁算啦由佢啦,佢再答多野,係個同事唔清楚者!呢位侍應態度真係正到呢....茶餐廳都有禮貌過佢,作為客人,一路有禮貌,就換來咁既回應,真係貼錢買爛受,絕不回頭,我睇過折扣條款無講過呢個category唔包,落單時侍應又答係有折,咁個問題唔係個客到,但要受咁既回應?而家飲食業市道都唔多好,仲咁既態度,公司真係多謝佢,唔想做,就讓比其他人啦~~~