呢间A.T.A.S 既主打新加坡菜,菜式够地道得黎又会upgrade下个食谱,有啲新意,同出面食到既味道唔同。价钱唔算好贵,同朋友黎share都可以食到唔同既菜式~1️⃣咖啡骨($128) 系猪排骨上面裹上带咖啡风味既酱汁,有少少甜甜既酱汁味,加上会感觉到啲咖啡既甘苦味☕️将咖啡味同猪排骨结合,好创新!同埋猪排骨都多肉😋  2️⃣咸蛋苏东($138) 苏东即系鱿鱼。咸蛋黄超浓味!完全系一秒去到新加坡🤩鱿鱼够厚,炸脆,然后外层系满满既咸蛋黄包覆住😈  3️⃣海鲜板面($138) 板面系偏粗身既,有青口、猪肉丸、鱼竿 干、菇、大虾,仲有温泉蛋!  4️⃣ 咖椰爆酱($68) 呢个系每台必点既!虽然一定好肥,但系绝对值得!三层既多士层层夹住咖央酱、花生酱、牛油、朱古力酱,面头仲洒满美禄粉🤤  5️⃣美禄爆炸($58) 美禄恐龙既升级版!面头除左美禄粉之外,仲有美禄波波、美禄夹心饼,每一啖都系满满既美禄~  6️⃣玫瑰露恐龙($48) 玫瑰味香香的☺️一上台见到个粉红色渐层,好靓啊。饮落都系好玫瑰既味道,但系唔会好香精feel。面头既美禄粉再加多左层味道,饮饮下玫瑰露又会饮到啲可可味既脆脆😙
1️⃣咖啡骨($128)

咖啡骨
2️⃣咸蛋苏东($138)

咸蛋苏东
3️⃣海鲜板面($138)
海鲜板面
4️⃣ 咖椰爆酱($68)
咖椰爆酱
 5️⃣美禄爆炸($58)
美禄爆炸
6️⃣玫瑰露恐龙($48)
咖啡骨
咸蛋苏东