講唔停之前已經食過呢間個拿破崙批 覺得佢個士多啤梨吉士批真係好好食 但係今次竟然去到賣晒😭😭✔️香滑奶茶忌廉芒果 $168呢個係香港限定🇭🇰 本身以為一定係奶味偏重 無諗過個佢個茶香都好出 更加有有少少回甘味🍵芒果都好甜 應該有浸過糖水🥭🙈 配料仲會有埋黑糖黑桃!而拿破崙批今次都係仍然做得好酥脆 讚👍🏻 不過講唔停都係最鍾意士多啤梨吉士嗰個口味🥹✔️開心果忌廉覆盆子 $85(half)+ 朱古力忌廉香蕉果仁 $78 (half)呢個嘅開心果醬味道都算濃郁🥰配合酸酸甜甜嘅覆盆子 完全唔會覺得膩😋 不過講唔停就覺得個raspberry sauce個味會有啲搶咗開心果個味🤔我哋揀左half half 另一半嘅朱古力味道香醇 有點偏甜 再加上好香脆嘅焦糖果仁 口感豐富❤️

✔️香滑奶茶忌廉芒果 $168

✔️開心果忌廉覆盆子 $85(half)
+ 朱古力忌廉香蕉果仁 $78 (half)