2021-09-06
呢間Ocio食過好多次,但冇諗過大圍分店比起旺角分店可以差咁遠,上次喺旺角分店食完,當時同朋友都覺得好好食會再回頭😋,所以今次就帶咗男朋友嚟食,叫番同一樣嘅意粉同pancake,真係冇諗過會一個天、一個地,好彩兩次食都有影相喳~🍝明太子帆立貝扁意粉 💰75(旺角: 7.5/10)旺角分店雖然都係得兩三粒帆立貝,但係個明太子忌廉汁超正超濃郁,配蒜同洋蔥炒已經好入味,意粉吸收哂醬汁,啖啖都好滿足!☕️🍨鑊仔伯爵茶雪山熱香餅 💰79旺角: 8/10)旺角分店睇圖就見到啲汁多到流晒出嚟,配埋雪糕食一流,蛋糕有蛋香,熟度岩岩好,有少少空氣感唔會太乾,茶味好濃郁~〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️如果你鐘意呢段食評嘅話希望你可以幫幫手讚好同埋分享比其他人~〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ #fatgirlhk_香港 #fatgirlhk_大圍#fatgirlhk_西餐 #fatgirlhk_cafe
[大圍食評請留意我的個人食評紀錄]
🍝明太子帆立貝扁意粉 💰75
(旺角: 7.5/10)
☕️🍨鑊仔伯爵茶雪山熱香餅 💰79
旺角: 8/10)
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
如果你鐘意呢段食評嘅話
希望你可以幫幫手讚好同埋分享比其他人~
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
#fatgirlhk_香港 #fatgirlhk_大圍
#fatgirlhk_西餐 #fatgirlhk_cafe
明太子帆立貝扁意粉
明太子帆立貝扁意粉
题外话/补充资料:
[大圍食評請留意我的個人食評紀錄或到大圍ocio openrice頁面睇]