位於觀塘工廈區既Flames人氣十足,雖然位置隱世,但係平日夜晚都好快坐滿,可想而知餐廳有幾好食🤭 Flames主打澳洲菜,由室內裝潢至食物,都令人體驗到澳洲既休閒文化,感覺輕鬆寫意,適合與三五知己黎chill下🥂❝ 𝑮𝒓𝒊𝒍𝒍𝒆𝒅 𝑪𝒐𝒓𝒏 $𝟓𝟖 ❞巴馬臣芝士香烤栗米 ‧ 栗米鮮甜🌽 炸至微微焦香十分香口,灑上芝士粉更增添豐富口感.ᐟ ❝ 𝑲𝒊𝒏𝒈 𝑷𝒓𝒂𝒘𝒏 𝑳𝒊𝒏𝒈𝒖𝒊𝒏𝒆 $𝟏𝟓𝟖 ❞燒大蝦三文魚籽龍蝦汁扁意粉 ‧ 虎蝦係珍寶size🤤 口感彈牙,開邊後放上三文魚籽,單睇賣相已經好吸引😍 意粉都好出色,沾滿濃厚龍蝦汁,入口creamy,令人回味無窮👍🏻❝ 𝑺𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝑷𝒊𝒛𝒛𝒂 $𝟐𝟐𝟖 ❞海鮮香草茄醬薄餅 ‧ PIZZA好豐富足料,值得試下👍🏻 餅皮係手工製作,邊皮好有空氣感,質感薄脆,感覺唔會太肥膩~ PIZZA已分好6件,每件都有大蝦、魷魚、煙三魚,新鮮滋味,確保每件都足料~ 整體調味以忌廉、芝士﹑茄醬為主,成個搭配都好出色🌟❝ 𝑭𝒍𝒂𝒎𝒆𝒔 𝑱𝒖𝒏𝒈𝒍𝒆 𝑱𝒖𝒊𝒄𝒆 $𝟗𝟖 ❞❝ 𝑺𝒂𝒏𝒈𝒓𝒊𝒂 𝑹𝒆𝒅 $𝟗𝟖 ❞Happy Hour 3-8pm期間酒精類飲品買一

❝ 𝑮𝒓𝒊𝒍𝒍𝒆𝒅 𝑪𝒐𝒓𝒏 $𝟓𝟖 ❞

❝ 𝑲𝒊𝒏𝒈 𝑷𝒓𝒂𝒘𝒏 𝑳𝒊𝒏𝒈𝒖𝒊𝒏𝒆 $𝟏𝟓𝟖 ❞

❝ 𝑺𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝑷𝒊𝒛𝒛𝒂 $𝟐𝟐𝟖 ❞

❝ 𝑭𝒍𝒂𝒎𝒆𝒔 𝑱𝒖𝒏𝒈𝒍𝒆 𝑱𝒖𝒊𝒄𝒆 $𝟗𝟖 ❞

❝ 𝑺𝒂𝒏𝒈𝒓𝒊𝒂 𝑹𝒆𝒅 $𝟗𝟖 ❞

Happy Hour 3-8pm期間酒精類飲品買一送一,好抵飲🍻 兩杯酒都係重果香味,味道清新,幾易入口😆