🎊牛大人「炎夏椰🥥樂祭🎏」開始左啦🎊今晚去左位於旺角荷李活商業中心,人氣店「牛大人」食放題,慶祝二家姐生日,今次選了「120分鐘日本A4+黑毛和牛火鍋放題」,送澳洲M9和牛牛丸2粒、海鮮拼盤 及任食鮑魚。我地點左鴛鴦鍋,喇沙椰爺仲夏鍋及木瓜椰皇嫩雞鍋,湯底非常入味同足料👍除咗以上美食之外,我地仲嗌咗好多新品嚟試,如酒糟嫩牛舌,入味之餘牛舌仲好腍,另外有台灣小食黃金椰絲蝦丸,即炸,香口彈牙,鮑魚三食,我就最鍾柚子汁鮑魚同埋醉酒鮑魚,二家姐就鍾意鹽燒鮑魚😆飲品方面,除咗一向都有嘅罐裝飲品、新鮮泡茶、手打台式飲料之外,宜家仲有多款雞尾酒特調,我就嗌左High Ball($58),二家姐就嗌咗椰奶蓋芒芒爽,幼滑奶蓋,椰香撲鼻,配埋酸甜芒果汁同果肉,好好飲,當然我哋都唔會錯過鴨屎檸檬茶啦除咗雪糕外,我地仲食埋香芋椰漿脆脆,大大嚿甜芋頭,配埋椰漿同椰子脆食,好滿足🥰‼️優惠‼️📌DSE畢業季學生狂歡時段:每位學生憑全日制學生證,於星期日至四21:00後入座可享以下優惠:▪ 「美國特級安格斯」套餐:即減$30▪ 「澳洲極上和牛」套餐:即減$60▪「日本黑毛和牛」套餐:即減$90📌「知識就是折扣」有獎問答
🎊牛大人「炎夏椰🥥樂祭🎏」開始左啦🎊

▪「日本黑毛和牛」套餐:即減$90

📌「知識就是折扣」有獎問答遊戲:
🔗活動日期:6月23日至8月14日
🔗客人可以抽五條問題回答
🔗答中唔同題數就會有不同獎品,答中晒就可以喺下次惠顧吃到飽套餐全單八五折☺️

📌店員會派發炎夏椰樂祭貼紙 ,好cute 😍