2025-04-30 113 浏览
迷上咗食壽喜燒,搵到呢間好特別嘅棉花糖壽喜燒。我哋叫咗個二人餐再另外加咗串燒。一上枱已經見到好啱打卡,巨型棉花糖好靚,每樣嘢擺盤都好靚。鹿兒島和牛有晒證書,後面係明信片,可以拎返屋企留念。人餐總共有6塊和牛,店員仲會幫手煮埋。整得啱啱好,配埋蘭王蛋。和牛油脂好靚,牛肉味濃郁,配埋蛋漿啱啱好。配菜方面,有稻庭烏冬,豆腐,菜,菇,悠揚,芋絲。超級豐盛,好細心同我哋講解邊樣嘢要煮耐啲,咁樣就會入味啲。仲叫咗幾串串燒,日本青椒唔會太辣,雞軟骨爽口,特色雞雞肉,唔係度度有得食,仲有蜂蜜燒菠蘿,酸酸甜甜。甜品仲有柚子味雪糕,清新解膩,仲食到粒粒柚子肉。飲方面揀咗兩杯,賣相好精緻,味道都幾特別。熱情林檎,蘋果汁加熱情果汁,配埋梳打,酸酸甜甜,好啱女仔飲。另一杯,青之海,楠楠地綠綠地,仲有香茅同菠蘿,都係加入咗梳打。
迷上咗食壽喜燒,搵到呢間好特別嘅棉花糖壽喜燒。

我哋叫咗個二人餐再另外加咗串燒。

和牛油脂好靚,牛肉味濃郁,配埋蛋漿啱啱好。

甜品仲有柚子味雪糕,清新解膩,仲食到粒粒柚子肉。

飲方面揀咗兩杯,賣相好精緻,味道都幾特別。