酒吧開番啦🍻睇完「大叔的愛」,一直都好想去田田🥰晚晚都會去個間酒吧「Time Park Lounge」打下卡📸今日去開尖沙咀,順便行去尖沙咀棉登徑Time Park 睇睇,酒吧係地庫,仲係一間良心💛餐廳,唔止野好食,飲品仲好正🍹🍸🍾餐廳入面既裝修很有風格,擺設好別緻,周圍都係打卡位,當然最正就係幅花花🌹🌻🌺牆啦🤩💕叫左兩個 5-Course Set Dinner🌟前菜~ 先來餐湯同沙律,黑醋沙律配上熱辣辣好creamy的南瓜湯,南瓜湯好濃厚,味道香甜。仲有燒半熟吞拿魚同埋日本帶子刺身,好新鮮。🌟主菜🔸煙三文魚香草忌廉汁扁意粉配溫泉蛋 $228扁意粉彈牙,掛上香草忌廉汁好惹味!煙三文魚份量非常多,咸香味道好正,唔好睇落細細碟,兩個人都食到好飽架!🔸燒西班牙黑毛豬鞍 $298黑毛豬燒得剛剛好、非常juicy,配埋燒汁好正😋🌟Rainforest賣相好靚😍呢杯rainforest 一飲落口就覺得有勁多berries🫐喺入面,真係好香好滑,好清新🌟朱古力芝士蛋糕甜品係朱古力芝士蛋糕,香濃芝士味,一口一件啱啱好😚

💕叫左兩個 5-Course Set Dinner

🌟前菜
仲有燒半熟吞拿魚同埋日本帶子刺身,好新鮮。

🌟主菜
🔸煙三文魚香草忌廉汁扁意粉配溫泉蛋 $228

🔸燒西班牙黑毛豬鞍 $298
黑毛豬燒得剛剛好、非常juicy,配埋燒汁好正😋

🌟Rainforest

🌟朱古力芝士蛋糕
甜品係朱古力芝士蛋糕,香濃芝士味,一口一件啱啱好😚