2019-02-18
年初七,人日生日,老公帶我去食好野!大埔出名好多好野食,今次老公帶我來食哩間好出名:稻八日式🐮火鍋炸物刺身放題餐廳,唔無以為打邊爐,普普通通,原來係好有特色!係openrice book左7:30pm-兩位,入到去已經唔少客人,侍應帶我地入座後,見我又頸巾又包包,好細心地拎左個籃俾我裝野,可以放座位下面👍🏻👍🏻貼心的服務,甘就可以舒舒服服打邊爐😁揀左稻八海鮮餐$248,超級抵食😋食物豐富又大件,有蝦、有蠔、有帶子⋯仲有羊肉、豬肉、雞肉、open bar無限添加。出面open bar打邊爐食物種類好多,各種丸類都有,炸魚皮又脆又好味,時令蔬菜都有好多款選擇。最驚喜係哩度有炸物區,自己揀食物來炸,過程自己制作,好特別,有12種食物可以揀來炸,最受歡迎係蝦同魚蛋,沾上麵粉,再加乳汁,放入炸油去炸,幾分鐘就可以炸到自己想食既炸物,真係十分好玩有趣!😆😆打完邊爐,仲有甜品Haagen Dazx雪糕食😋😋食左甘多間火煱店,大埔哩間稻八好有特色,食物種類多,又有炸物自制區,服務一流!
打完邊爐,仲有甜品Haagen Dazx雪糕食😋😋