2023-05-15 1149 浏览
母亲节订咗rosewood饼店嘅拿破仑蛋糕同妈咪庆祝,佢地嘅拿破仑一向都享负盛名,今次都对佢有好高期望。▫️Taro Vanilla Millefeuille -12x12cm ($408) 4/5呢款可以一次过试晒两只味,一层cream系云呢拿味,另一层系香芋味,白色同粉紫色仲超啱打卡!一打开个盒已经闻到好香嘅牛油味,酥皮够厚,咬落超松脆又唔易切到散晒。夹层嘅cream好滑又唔会太甜,香芋味好浓,云呢拿味就相对较淡,食得多就会有啲腻,都系少食多滋味啦!而家好多饼店嘅蛋糕都唔平,用呢个价钱食到五星级酒店呢个质素嘅蛋糕我自己都几满意🥰下次有咩庆祝活动会再考虑订呢一间嘅拿破仑蛋糕!Overall rating (5粒⭐️为满分)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️性价比:⭐️⭐️⭐️⭐️✨想睇更多食评就记得follow - hk_holidaydiary

Overall rating (5粒⭐️为满分)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️