Café Circles

餐厅: Café Circles
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: Café Circles
资讯:

2018-11-16 11925 浏览
之前趁中秋節前夕就同男朋友兩個人撐下枱腳 Cafe Circles 價位非常親民,食物選擇多而且環境寬敞,樓底特高,坐得舒適, 非常欣賞佢地在入口在張長桌,所以family gathering 或者reu都夠哂方便一入座已經見到侍應拎住好大塊肉眼扒準備為客人送餐,一問之下,驚覺原來惠顧自助晚餐訂座8位或以上可獲贈至尊巨型肉眼扒 就算無8位咁多,每位都送一客鵝肝芝士龍蝦拼盤!😍非常吸睛呀真係 鵝肝厚切配埋多士又入口即溶,龍蝦彈牙又厚肉👍🏻👍🏻👍🏻食buffet,我永遠第一站一定係刺身 師傅會為問你需要邊款,而且唔會吝嗇,每次份量都幾多下👍🏻三文魚、希靈魚、吞拿魚、八爪魚等等,質素可以,都幾新鮮💕之後就緊係食凍海鮮啦當天就有長腳蟹、凍蝦、青口、小龍蝦、翡翠螺,不過長腳蟹好快比人攞哂除此之外,頭盤選擇都多到我食唔哂沙律吧、壽司、黑椒鴨胸、煙三文魚、海鮮紫菜蛋卷、燒味、蔗蝦、炸天婦羅、焗釀蟹蓋主菜有超多!不能盡錄😋😋😋串標海鮮龍蝦伊麵香草羊架印式燒雞配烤餅蒜蓉粉絲蒸元貝燒牛肉即煮粉麵火焰珍寶蠔,的確珍寶體積超巨型呀!記住留肚食甜品☺️甜品種類選擇都不少!有成架Häagen-Dazs車最特別一定係
之前趁中秋節前夕就同男朋友兩個人撐下枱腳

樓底特高,坐得舒適, 非常欣賞佢地在入口在張長桌,
所以family gathering 或者reu都夠哂方便

一入座已經見到侍應拎住好大塊肉眼扒準備為客人送餐,

就算無8位咁多,每位都送一客鵝肝芝士龍蝦拼盤!😍

食buffet,我永遠第一站一定係刺身
師傅會為問你需要邊款,而且唔會吝嗇,每次份量都幾多下👍🏻
三文魚、希靈魚、吞拿魚、八爪魚等等,
質素可以,都幾新鮮💕

之後就緊係食凍海鮮啦

除此之外,頭盤選擇都多到我食唔哂

主菜有超多!不能盡錄😋😋😋
串標海鮮

龍蝦伊麵

香草羊架

印式燒雞配烤餅

蒜蓉粉絲蒸元貝

燒牛肉

即煮粉麵

火焰珍寶蠔,的確珍寶體積超巨型呀!

記住留肚食甜品☺️
甜品種類選擇都不少!

有成架Häagen-Dazs車

最特別一定係雪耳冰糖杏仁蛋白燉奶

另外有鮮果酥、焗西米栗子蓉布甸、栗子軟餅、焦糖燉蛋、各式蛋糕🍰
仲有小朋友最愛既朱古力噴泉等等
滿足的一餐! 價錢實惠😆 難怪經常座無虛席😊