星期六嚟到旺角人稱嘅空中花園😜😜 上到去 真係會比個風景吸引住🤩🤩 如果有幸坐到近窗位置 簡直為你既dining experience 加100分😂 Brunch menu ❤️8款主菜 亦可自由選擇前菜同甜品🥰🥰 重點 : 可以加錢配cappuccino ❤️😂 哈哈 my favourite ! 蕃茄水牛芝士配香草汁🤩 清新配搭 濃郁芝士香🥰 青蘋果羽衣甘藍沙律羽衣甘藍好新鮮加上香醋整體好refreshing ! 蕃茄仔好鮮甜 有餐包配南瓜忌廉湯😍😍😍 湯好好飲 好濃郁! 又滑身 啖啖南瓜味👍🏻 燒烤醬焗美國豬肋骨 😎 賣相好靚仔~ 份量都岩哂一個人 👍🏻 平時食肋骨最怕無肉 但呢款就真係啖啖肉! 而且燒烤醬都好出色 有煙燻嘅味道🤪 友人叫咗個雜菌雞胸配黑醋燒汁 整體感覺唔會好鞋 配黑醋燒汁 很好因為唔會太油膩之餘仲有酸酸地saucing 開胃既菜式😚 而且仲內有乾坤😱🥰雞胸肉入邊夾住左雜菌🥰 增加層次🤩👍🏻👍🏻 最後食左個粟子cake 作完美既結束🥰 仲有我杯cappuccino🥰😍😍 好多奶泡 正! 不得不提 呢到既員工真係好好服務👍🏻👍🏻 會好有禮貌咁同你簡單介紹menu sel
星期六嚟到旺角人稱嘅空中花園😜😜
上到去 真係會比個風景吸引住🤩🤩

蕃茄水牛芝士配香草汁🤩
清新配搭 濃郁芝士香🥰

青蘋果羽衣甘藍沙律

羽衣甘藍好新鮮加上香醋整體好refreshing !
蕃茄仔好鮮甜

有餐包配南瓜忌廉湯😍😍😍
湯好好飲 好濃郁! 又滑身 啖啖南瓜味👍🏻

燒烤醬焗美國豬肋骨 😎
賣相好靚仔~ 份量都岩哂一個人 👍🏻
平時食肋骨最怕無肉 但呢款就真係啖啖肉!
而且燒烤醬都好出色 有煙燻嘅味道🤪

友人叫咗個雜菌雞胸配黑醋燒汁
整體感覺唔會好鞋 配黑醋燒汁 很好
因為唔會太油膩之餘仲有酸酸地saucing 開胃既菜式😚

而且仲內有乾坤😱🥰
雞胸肉入邊夾住左雜菌🥰 增加層次🤩👍🏻👍🏻

最後食左個粟子cake 作完美既結束🥰

仲有我杯cappuccino🥰😍😍 好多奶泡 正!
不得不提 呢到既員工真係好好服務👍🏻👍🏻
會好有禮貌咁同你簡單介紹menu selection
仲會有personal recommendation😂😂😂
仲要好講餐桌禮儀👍🏻👍🏻
服務食物環境100分!
2022-01-08