2023-09-08
生日點少得食放題慶祝🍾️今次同老公去左銅鑼灣既 瀛豐放題料理專門店平日晚市都只係$259就已經有百幾款港日泰菜色連刺身食想再豐富d 加$138就可以任食生蠔同海膽帶子🤤🤤食多兩round已經回本啦第一時間有乾冰仙氣滿滿既刺身盛黎到,當然要打個咭先啦🥰刺身好新鮮,三文魚,牡丹蝦都好肥美,油甘魚好油潤無腥味😋生蠔都好鮮甜,好滿足啊😌海膽同帶子都好新鮮啖啖肉✅前菜冷盤,雪糕🍦甜品同飲品係自助形式。飲左款無糖青檸梳打意外地好飲肚餓既我地都叫到一枱都係,炸物全部熱辣辣脆卜卜,芝麻雞翼好香脆又juicy 🤤豬頸肉都燒到好脆卜卜蒜香燒帆立貝都好惹味,仲有串燒火喉都控制得幾好,仲有雞軟骨同青瓜都好味😋實在有太多菜式啦都食唔曬,銅鑼灣咁方便,質素又ok,下次有朋友生日慶祝要再黎食過@yingfeng_food 瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓
今次同老公去左銅鑼灣既 瀛豐放題料理專門店
平日晚市都只係$259就已經有百幾款港日泰菜色連刺身食
第一時間有乾冰仙氣滿滿既刺身盛黎到,當然要打個咭先啦🥰
海膽同帶子都好新鮮啖啖肉✅
豬頸肉都燒到好脆卜卜
@yingfeng_food
瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓