🍱小胖台灣便當🍱沙田呢間台式便當門口已經好吸睛🥰 好近我公司附近 成日心思思想食台灣菜都會念到佢 今次已經係我第二次造訪 依家無堂食 夜晚買外賣既人都好多 所以要耐心等候10分鐘左右🙈餐廳整潔明亮 座位好闊落 餐廳提供便當、湯麵、小食及飲品 價錢來講唔算貴 都大件夾抵食 性價比高!🍱萬華網烤牛肉便當 💰72(附日本焙茶/+12追加九層塔雞翼)(+12升級南部滷肉飯)呢個係必叫!烤牛肉薄身燒得好香口 肉汁多肉味濃郁 完全唔韌 我仲升級左南部滷肉飯 滷肉味夠 有油脂 啖啖嘅肥肉 但唔算油膩 撈埋飯食簡直一流😍一定要加!配菜仲有蘿蔔、粉絲、姜蓉同煎雞蛋😋全部都滷得好入味😋 配菜都出色!追加左兩隻雞翼 雞翼大大隻 炸得好香脆 啖啖肉有肉汁!🍱台灣鐵路大排骨便當 💰62(附油切綠茶/+12追加台灣涼拌豬耳)(+12升級南部滷肉飯)🌜大排骨既Size好驚人 店員推薦食呢個 佢話好多人都會選擇呢個🙈 肉質軟嫩 厚肉但一啲都唔鞋 而且好入味 唔會太鹹😋豬耳好爽脆唔算辣 以滷汁為主 有麻油香 好惹味既小食👍🏻油切綠茶飲完會解膩 減低罪惡感😂
🍱小胖台灣便當🍱

🍱萬華網烤牛肉便當 💰72
(附日本焙茶/+12追加九層塔雞翼)
(+12升級南部滷肉飯)

追加左兩隻雞翼 雞翼大大隻 炸得好香脆 啖啖肉有肉汁!

🍱台灣鐵路大排骨便當 💰62
(附油切綠茶/+12追加台灣涼拌豬耳)
(+12升級南部滷肉飯)

豬耳好爽脆唔算辣 以滷汁為主 有麻油香 好惹味既小食👍🏻

油切綠茶飲完會解膩 減低罪惡感😂

2022-03-23
10 分钟 (外卖自取)