2023-10-18
-地理位置,位於沙田新城市廣場4樓,火車站一出再上一層就已經見到,非常方便-裝修精緻,感覺似英倫小館風,空間亦都好大,好適合同三五知己聚一聚-頭盤: butter milk chicken salad 本人至愛,集牛油果,雞肉,溫泉蛋,同車厘茄於一身,可以話係包羅萬有。主食1: calamari squid ink pasta 屬高水準之作,芥末忌廉汁唔會太膩,感覺上有少少椰香,重點係唔係墨魚汁,係墨魚麵,所以唔會食到成咀都係黑萌萌。主食2 :安格斯漢堡,安格斯漢堡扒肉質好juicy,被一塊芝士滿滿包住,一口咬落去,係幸福既感覺。小食:黑松露芝士薯條,薯條炸得香脆,黑松露芝士醬鋪喺上面,每一條都沾到呢一個黑松露嘅香氣。無論食物質素,環境同裝修方面都屬於高水平,好適合三五知己嚟呢度打吓卡,吹吓水。