2021-11-16 55 浏览
🌍Hong Kong Burger (九龍灣)原來magabox 附近既工業大廈有好多野食架 今日行完商場就黎左呢間新店 佢地既burger 價格親民 最平$58 依家仲有抽獎活動▫️香煎鵝肝安格斯漢堡配法式蘋果醬: 限定推介我見到即刻點黎試吓,安格斯牛肉漢堡扒大大厚厚望落好足料,食落肉質新鮮牛味濃郁,仲有鵝肝表皮煎香,配合法式蘋果醬味道香香甜甜,食落清新中和油膩感,而且麵包亦十分鬆軟,推介一試!▫️美國安格斯牛肉芝士漢堡:配料有一塊大大新鮮制菠蘿,芝士、洋蔥絲及厚大既牛肉漢堡扒,食落配料新鮮,而且份量十足,食到滿足好飽!◽️薯絲蝦:炸過外面薯絲十分香脆,蝦肉亦彈牙爽口,有不同醬料配搭,我揀左有酸青瓜芥末籽醬,仲點滿成嚿蝦好好味!◽️飲品:菊花普洱冷泡水是樽裝原茶包泡茶飲落清新解膩,香濃回甘。◽️忌廉湯:熱辣辣嘅忌廉湯,材料十足有雜菌配料,提提您小心熱,慢慢飲!💵人均消費:150✨環境及衛生:7/10🙋🏻‍♀️推介指數:7/10📍九龍灣宏泰道12號榮發工業大廈地下4A3號舖
🌍Hong Kong Burger (九龍灣)

▫️香煎鵝肝安格斯漢堡配法式蘋果醬:

▫️美國安格斯牛肉芝士漢堡: