位置有啲偏僻,不過難得見到九龍灣工廠區開左間漢堡包店,附近返工人士又多個選擇。漢堡包落左order先即時整,但都唔洗等好耐。漢堡包有烘過,食落脆脆地,不過個人覺得包面有啲啲油。美國安格斯牛肉芝士漢堡 雖然只有兩款材料,但漢堡包都非常大個,口唔夠大一啖食曬,唯有食左塊菠蘿先,菠蘿都有微微燒過,表面乾内裏都係咁juicy.牛肉好厚,油脂豐富,牛味香濃。BBQ手撕豬爆汁菠蘿漢堡 無改錯名,真係爆汁,成個包都好juicy,豬肉同菠蘿都多汁,豬肉用左bbq醬調味,味道酸甜,豬肉真係有d燒烤味,同菠蘿好夾。蒜蓉包 好鬆脆,係麵包乾口感,蒜蓉味香濃,配湯食都應該好正。蝦球 有8款醬可以揀,我揀左黑松露醬,有一盒醬,份量都幾多,蝦球表面有炸麵包粒,食落更加有層次感,口感卜卜脆。2樽冷泡茶- 桂花烏龍茶,洋甘菊茶無落額外糖,唔肯定茶包本身有無,飲落唔甜,只有香濃茶味。

美國安格斯牛肉芝士漢堡

BBQ手撕豬爆汁菠蘿漢堡

蒜蓉包
好鬆脆,係麵包乾口感,蒜蓉味香濃,配湯食都應該好正。

蝦球

2樽冷泡茶- 桂花烏龍茶,洋甘菊茶
無落額外糖,唔肯定茶包本身有無,飲落唔甜,只有香濃茶味。