2021-05-17
#fafafoodblog四川菜 #fafafoodblog九龍城: 🍴家鄉炒米粉 68 蚊🔥椰菜 🌿餐肉🐷 蘿蔔絲🥕 連埋米粉炒成 米粉夠爽口 夠哂乾身 好有鑊氣🔥最正係連埋蛋絲 好夠香口🥚 🍴脆椒雞軟骨 88 蚊🐥芝麻加炸蒜點綴 雞軟骨夠哂咸香 外皮炸得好夠香脆 🔥 而最正係佢既辣椒 係炸到可以食得 好惹味 襯啤酒一流 🍴炒豬腳皮 98 蚊🐷青椒 大葱 辣椒炒成 夠哂香口 因為 d椒都幾香辣 所以炒到豬皮好入味 豬腳皮 夠爽滑 肥膏偏多 但炒得夠鑊氣 所以好彈牙好味🍴水煮魚 188 蚊🌶️188 蚊大大盤水煮魚 魚肉應該係桂花魚 比較少骨 好夠辣椒同胡椒香 🌶️ 仲有爽口既芽菜同入味彈牙既寛粉 再加左打邊爐料 好爽滑既鴨血 好味#水煮魚 #麻辣 #鴨血 #炒米粉 #雞軟骨 Score 平均分 <8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#有口福九龍城打鼓嶺道15 號地鋪
: 🍴家鄉炒米粉 68 蚊🔥
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#有口福
九龍城打鼓嶺道15 號地鋪
~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #為食花太郎 #fafafoodblog九龍城
=====================
任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食完開心share!🤓