2019-06-10 188 浏览
今日放假去咗九龙城,终于可以试一下期待已久Layer's嘅日式pancake,佢喺openrice都有好多唔错嘅口碑 !地道小店不太宽敞, 采用开放式厨房 ,装修主色调为tiffany blue幽雅少女风格,花了不少心机 ,难怪成为打卡热点!我哋当日12点去到不用排队, 而且仲系第一台客,服务员较为被动应该系不想打扰人客。是日午餐$128 (平日系$108 )有三个courses 、包一个意粉 、原味pancake和饮料,颇为化算!鸡肉菠菜苗荷兰汁意大利粉芝士味浓 意粉软硬度适中。抹茶红豆班戟Pancake比较厚身,有丰满的空气感! 软绵绵 入口即溶。原味pancake拉花热朱古力宝贝女思思至爱, 整杯朱古力 瞬间饮毕进食期间 ,人群渐多并且以女性为主 ,环境不算嘈吵 。食物不错性价比高 ,见到系用心经营!比起要过海排队嘅flipper's 又是另一种悠闲的体验。
,佢喺openrice都有好多唔错嘅口碑 !

,难怪成为打卡热点!

鸡肉菠菜苗荷兰汁意大利粉

芝士味浓 意粉软硬度适中。

抹茶红豆班戟

原味pancake

拉花热朱古力

宝贝女思思至爱, 整杯朱古力 瞬间饮毕

• 招牌pancake