2017-11-18 202 浏览
九龍城一直都係食泰國菜出名,估唔到原來九龍城廣場呢到都開咗間日本放題 山田日本料理,價錢合理,星期五六晚都係$238一位,就同朋友試下。頭盤黎咗個好精美的刺身拼盤,我地叫咗挪威三文魚,油甘魚,帶子,八爪魚,馬刀貝,仿鮑片,甜蝦,希靈魚,每款都十分新鮮,肉厚,清甜,特別係油甘魚同甜蝦,油甘魚肉厚,咬落好香,完全無腥味,甜蝦剛剝殼,肉好淋身可以係出面自己揀啲熟食小食,有螺肉,菠蘿熟食方面我地點咗好多,燒生蠔,燒海蝦,燒雞軟⻣,煮牛柳粒,榴槤炸彈等,即叫即整好新鮮仲叫咗個芥辣八爪魚手卷同海膽手卷,細細件一啖食,好满足仲有雪糕,甜品,飲品櫃,有好多款韓國雪條任選,飲品有汽水,茶,同啤酒,甜品都有成五六款,奶凍,泡芙,芝士餅,朱古力餅。以咁樣的價錢食到咁飽,呢餐係十分值回票價。
可以係出面自己揀啲熟食小食,有螺肉,菠蘿

仲叫咗個芥辣八爪魚手卷同海膽手卷,細細件一啖食,好满足
以咁樣的價錢食到咁飽,呢餐係十分值回票價。