2010-07-04
作為客人,我衷心希望寧記老闆/管理層可以見到呢篇食評!本來同幾個朋友打住邊爐睇波,順便慶祝生日,係好開心既事點知比呢間寧記激到一肚火,免費我都唔會再去!1. 食物少,質素差- 魚皮碎:叫碟炸魚皮,叫左幾次都無件事,又唔話你知有無,到我地追到有時,收到既係一碟魚皮碎!!!!!!你可以想像下,一包薯片食到最後果d碎!!但我地都無出聲,明白你地今晚伙記一定好忙,心情肯定麻麻!!呢d都係可以體諒既,我地都無為難大家!忍!- 豬膶:總之係我一生人食過最恐怖,最難食既豬膶,粉到離奇!!!- 其他食物份量好少,但都算數,質素非常一般,唔至於值得再來食。2. 服務超級惡劣- 蛋糕:我一去到想話擺低個蛋糕,已經被人覺得係麻煩,jeep jeep 聲!但,算!我又忍!但以下呢單野先最最最過份!!!場波一完,d客四散,我地都食到七七八八。大部分客人走晒,我地就想食埋個蛋糕先,果時係12點鬆d,叫個侍應幫手拎蛋糕出來,又無影!等左一輪,終於等到個蛋糕,佢擺低台面時,um um 尋尋講左一句:食成三個幾鐘!!!!!嬲到我,忍唔住大聲問佢:你同邊個講野???佢唔理,繼續自己走左去.....真係令人火滾!我地全晚都
本來同幾個朋友打住邊爐睇波,順便慶祝生日,係好開心既事
點知比呢間寧記激到一肚火,免費我都唔會再去!
1. 食物少,質素差
2. 服務超級惡劣
但以下呢單野先最最最過份!!!
嬲到我,忍唔住大聲問佢:你同邊個講野???
佢唔理,繼續自己走左去.....真係令人火滾!
我地全晚都係好有禮貌,唔該前唔該後,絕無呼呼喝喝,但實在不明白,點解個侍應既態度會咁差??係唔係最好比低錢,食半個鐘走人????尋晚世界盃,客多,忙,呢d就梗架啦!!!我地比錢幫襯,好聲好氣無為難你,你點解要將你d脾氣發洩在客人身上呢???
我對寧記好失望,講真,價錢你唔係特別平,我地五個人食左成九百蚊,但換來一肚火,老闆你諗下長此下去,你d生意會變成點???反省,唔該!!!!!!!!