2007-10-27
我以前住葵芳,日昇真的算係我唯一叫係我掛住既食品店,咁細間,lunch日日都爆人,好受歡迎!但早前聽個老闆講因為,因為加租,所以close左,最近聽見佢係另一邊開返,所以專登去食,d老闆仲係度,冇變到,仲大間左同乾淨左好多,至於食物方便都冇變,d麵都仲係好好,唔會好似出面d車仔麵咁淋哂,同埋佢d汁好得!特別係加辣,又夠辣,又夠味,因為佢d辣唔係普通出面食個d辣椒油個d,應該係自己調較出黎,同埋d野食又好入味,冇食咁耐都仲係咁好食,我每都叫肥牛,雞翼,d肥牛佢應該係煮到8-9成熟,之後放落碗湯度,黎到我台黎就岩岩好,唔會難趙,d雞翼因為我鍾意食,同埋都幾入味,仲有多數都會叫公仔麵或河粉同埋大碗,一定飽!服務都幾好,唔會話發皮氣,有時少人都會走黎傾下計!我有時間會返去再食~哈哈~
服務都幾好,唔會話發皮氣,有時少人都會走黎傾下計!
我有時間會返去再食~哈哈~