餐厅: 百芳池上便當 (Mikiki)
资讯:

2021-03-04 89 浏览
今次放工之后去左新蒲岗的百芳池上便当到食饭我地叫左一款盐酥鸡便当同澛水鸡扒肉燥拌面首先先讲下盐酥鸡便当先,作为盐酥鸡爱好者,我觉得佢份量足够又大粒,食落都脆既,但就似系就咁炸,无落粉浆炸,唔太似平常食既果啲,但整体都好味既!另外,便当既配菜有菜同栗米,捞埋饭食都唔错。而有啲惊喜既系佢有炒粉丝,令个味道唔会太单调,欣赏!至于澛水鸡扒捞面,鸡肉都几嫩滑,味道唔错。但捞面就有啲失望,因为味道唔太足够之余,咬落都好淋。其实跟餐都会送野饮,如果你好似我咁饮茶唔钟意甜既话,就要记得叫走甜啦!不过你地都可以加少少钱转特饮既。
今次放工之后去左新蒲岗的百芳池上便当到食饭
我地叫左一款盐酥鸡便当同澛水鸡扒肉燥拌面