2023-09-06
今天帶係香港住既韓國朋友試下我最鍾意既outdark😆☑️半份炸雞(香蒜蜜糖炸雞)$138炸雞係outdark既招牌,又點可以唔試,除左炸雞佢地仲好多唔同種類既炸薯條🍟配埋我最鍾意既茄汁🥫即炸即食好香脆😆雖然係半份,但份量都有好多,兩個人都食唔晒。炸雞我最鍾意食蜜糖味,甜甜嘅表皮,加埋啲蒜味,食到停唔到口👍🏻☑️海鮮煎餅 $138海鮮煎餅切成岩岩好一口既size, 煎餅外脆內軟, 配料方面都好足, 有大大件魷魚🦑 蝦🦐韭菜, 點埋佢地個秘製醬汁👍🏻☑️炸醬麵 $108哩到既炸醬麵同平時食開既有少少唔同,炸醬好香濃,麵既軟硬程度適中, 每一條麵都裏滿左炸醬, 除左有好多五花肉之外🐷仲有我最鍾意既鵪鶉蛋🥚☑️蜜桃梳打 $38大熱天時叫返杯ice既野飲,濃烈既桃味,用黎refresh一流🍑
☑️半份炸雞(香蒜蜜糖炸雞)$138
☑️海鮮煎餅 $138