2022-07-05 92 浏览
見完客,客人好客氣話要盡地主之宜,帶我品嘗現在香港買少見小嘅大排檔風味,嘩! 係冬姑亭呀❤️童年回憶返晒泥呀!🤩🤩🤩估唔到佢地分咗室內室外區好窩心❤️喜歡同朋友吹水行出行入嘅緊係坐室外啦😁室內有冷氣當然喺我哋啲首選啦😁😁佢地仲有好多間房添呀😉😃嘩!熱辣辣豉椒炒蜆,完全無沙d蜆肉又大隻又入味,仲好有鑊氣添超惹味添呀!豉汁蒸白鱔,嘩😃好大碟呀,d鱔好滑好清甜,鱔當然係有骨啦但係又唔太多嘅😁我好朋友話好好味好新鮮又彈,用豉汁蒸超惹味呀!脆皮原隻🐷豬手woo脆卜卜好香口呀,超窩心幫我地碎上好有愛呀,豬手皮好脆好正,多脆內軟淋淋同埋唔太喊,味道超正呀💯咁開心就緊係要啤啤佢啦🍻呢到好有大排檔feel又有鑊氣真係好正呀💯💯建榮特色桑拿菜火鍋店地址: 屯門建榮街32號建榮熟食市場地下C6號舖

豉椒炒蜆

豉汁蒸白鱔