2007-07-06 8 浏览
今天補課完畢,同2位同學一齊黎食午餐。同學有免費普通批coupon,叫多2個午餐share正好。 經過相讒後,決定叫西班牙海鮮炒飯($57)、吞拿魚煙肉腸螺絲粉($39),加埋個免費既加勒比風情普通批。 先黎2碗蘑菇忌廉雞湯,一向覺得pizza hut的忌廉雞湯十分正,濃濃的湯令人回味無窮。 西班牙海鮮炒飯,試落十分香口,有香料、青口、帶子、魷魚,口感十足。略為不足的是炒飯比較濕,油大多所敔,但只是扣了一小分。 再黎吞拿魚煙肉腸螺絲粉,保持水準,茄味不會太重而且開胃。最後係加勒比風情普通批,比較平融。pizza的料是最普通的料,每人2塊份量剛剛好。 最後有飲品2杯,分別叫了碎冰朱古力和椰子雪糕喱冰(+$6),這2杯朋友飲。 埋單$109,抵食之作。提外話,待應服務態度十分好,經常加水,亦經常掛著笑容。