雅苑座

The Greenery
久闻雅苑座自助餐大名,在waiting list已好多年,十二月初光顾了自助午餐,坦白讲都几失望。 服务的确好好,但系食物选择少(我食午餐),又多人,出面长期有人围住个一圈长枱拎野食,抢手既串烧一出就无,啲人一拎就拎好多条,烧味部长期排队,海南鸡饭要叫个呀姐几次先出到俾我,蒸点心又系好快拎晒,到最尾连cake都唔refill ⋯⋯根本全部野都系要抢,refill又慢,两个半钟其实我食左唔系好多款食物。最後我只好怒食无限量供应蝴蝶酥弥补一下(因为佢临尾已经唔再refill,我谂住等少人啲先出去拎) 帝苑甜品好出名,但系蛋糕我只系食左朱古力cake ,其他cake卖相实在唔吸引,甜品吧亦唔算多款式,雅苑座话晒都系自助餐好出名,但食完一次真系唔想再试 ,好彩折後只系每人三百蚊。 今次真系失望而回....无下次。P.S. 我今次食午餐,无拿破仑,无opera,得粟米忌廉汤⋯⋯🙄🙄🙄🙄

(因为佢临尾已经唔再refill,我谂住等少人啲先出去拎)

2019-12-06
庆祝纪念