*✲゚*。🐷主打健康嘅高質日本家庭式小店 🇯🇵已經食過呢間好多次喇😆無論飯/烏冬嘅portion都超級大 男仔都未必食得哂🙊價錢唔算貴 性價比好高😍豬軟骨咖哩烏冬好好食🤤呢度豬軟骨真係世一💯 未食過咁淋咁好味嘅豬軟骨 慢煮左7個鐘十分入味而且好juicy同埋真係勁大舊🤤配菜有粟米 椰菜 同溏心蛋半隻😍個烤雞野菌忌廉湯烏冬都好值得推介!😍烤雞唔會好鞋, 份量都幾多 野菌份量係海量 多到食唔哂🤣 個忌廉湯底同烏冬好夾 唔係太creamy/ thick 果隻 所以食完都唔會好漏 重點係用左扁身嘅稻庭烏冬呀 口感好過普通烏冬 成個配搭都好正!😍蕃茄牛肋飯都唔錯 個飯係蕃薯南瓜粟米生姜飯幾特別😆牛肋肉都係好易咬 蕃茄味濃🍅D野菜我都全部食晒落肚 絕對唔係平時拌碟果d難食菜🤣🤣不過我自己鍾意烏冬多過飯😛不過座位得30個左右 堂食通常都要等位🙈-✨ 烤雞野菌忌廉湯烏冬($74)✨ 豬軟骨咖哩烏冬 ($79)✨ 蕃茄牛肋飯 ($65)✨ 溏心蛋 ($8 半隻)-📍坐忘 Camper’s▫️ 鰂魚涌濱海街13號中興大廈地下▫️ 天后電氣道127號地舖
*✲゚*。🐷

牛肋肉都係好易咬 蕃茄味濃🍅
D野菜我都全部食晒落肚 絕對唔係平時拌碟果d難食菜🤣🤣
不過我自己鍾意烏冬多過飯😛

不過座位得30個左右 堂食通常都要等位🙈
✨ 烤雞野菌忌廉湯烏冬($74)
✨ 豬軟骨咖哩烏冬 ($79)
✨ 蕃茄牛肋飯 ($65)
✨ 溏心蛋 ($8 半隻)
📍坐忘 Camper’s
▫️ 鰂魚涌濱海街13號中興大廈地下