飲得健康啲🤭🤭 我就係要呢啲 滿杯水果 $34 微糖正常冰 🍓🍋 用蜜蘭香(烏龍茶)做茶底🍵🍵,入面有好多款水果,真係好有誠意。有🍓士多啤梨、🍎蘋果、🍊橙、🍋青檸、🫐藍莓、🍍菠蘿。 雖然叫咗微糖,但離遠都聞到水果嗰陣香甜。溫度非常冰凍,天氣熱起上嚟,帶住口罩行油尖旺,飲翻杯你都咪話唔正😋😋等啲水果浸多陣,水果嘅酸甜就溶哂落去蜜蘭香茶底,茶底又好清,perfect match😋😋 芋泥波波鮮奶 $32 微糖正常冰 🍼🍼 芋泥鮮奶呢個組合係我最愛🤭🤭鮮奶係用脂香豐富嘅明治奶,又大杯又解渴。芋泥之中帶有芋粒,口感豐富。波波係芋圓,口感Q彈,形狀係好似馬賽克咁,好得意架🤭🤭 聽講呢間店係主張天然健康,唔會有太多無謂添加物,仲有啲好特別嘅茶係其他地方無架,例如:金花茯茶、蜜蘭香等等🧋🧋。
飲得健康啲🤭🤭 我就係要呢啲

滿杯水果 $34 微糖正常冰 🍓🍋