2024-03-10 30 浏览
平时好少去串扬店,今日同朋友嚟试吓!串扬就系串烧系用竹签串住食物,然后点炸粉去炸,(吉列炸物用竹签串住(讲笑咋😂)好方便用手机扫code落单,睇完后最后叫咗自选六款串扬set+Udon😋呢个set我几推介:因为你可以试到海鲜,肉类同蔬菜嘅串扬,会分别食到唔同嘅层次咁极力推介紫菜年糕串烧:真系好好食😋,其实我都几喜欢食一啲烟靭嘅食物豚肉秋葵串,我平时豚肉同秋葵系分开食,但系夹埋一齐然后拿去炸,然后点自制嘅酱汁,食落去几特别黑豚肉五花:食落去觉得豚肉好香又好脆紫苏鱿鱼卷:鱿鱼食落去几有咀嚼感,加埋紫苏叶仲带出香味😋鸡胸软骨:鸡肉夹住一条软骨,食落有少少弹性😂北海道天使海老:只虾又几弹牙😋鳗重:就系喺盒里面铺上一层白饭, 然后再放蒲烧鳗鱼😋你喜欢可以加少少山椒粉

黑豚肉五花:食落去觉得豚肉好香又好脆

紫苏鱿鱼卷:鱿鱼食落去几有咀嚼感,加埋紫苏叶仲带出香味😋

鸡胸软骨:鸡肉夹住一条软骨,食落有少少弹性😂

北海道天使海老:只虾又几弹牙😋

2024-03-09