2013-06-05 64 浏览
上星期六約左朋友食TEA,不約而同諗起意粉屋,3:00幾都已經要等位啦,等左一陣就有位,我地兩個人點左兩個茶餐一齊食呀,一個公司三文治餐,另一個係肉醬意粉配酥皮忌廉湯餐.我地都加錢轉飲品,分別叫左一杯忌廉鮮奶焦糖咖啡及忌廉鮮奶棒子咖啡,餐湯先到,我將D酥皮放落D湯度一齊食,OK唔會好結好適中,都唔係好咸,幾多料呀.好味.公司三文治有四件的,有一些薯片係面,三文治唔係烘過的,幾好味,都係有火腿,蛋,沙律菜,煙肉等等料,份量正常的,唔會太過多醬,麵包都OK,雖然冇烘過不過都唔會好淋身的.肉醬意粉幾大碟喎,好味呀,好多肉醬架,同埋芝士,意粉一般啦,但肉醬就唔會過油過咸,好食呀,份量都好多架,食得多都唔覺得好漏呀.飲品,我的鮮奶忌廉棒子咖啡好大炋,賣相好靚,上面好多忌廉,棒子味道唔算好出,不過都幾香,因為我唔係飲慣啡啡都怕苦,不過因為有忌廉又有鮮奶,所以好飲唔苦呀.朋友飲的焦糖咖啡佢話好飲,我見柸底都有一層焦糕架.最後還送左一張COUPON俾我地添.

朋友飲的焦糖咖啡佢話好飲,我見柸底都有一層焦糕架.

最後還送左一張COUPON俾我地添.
2013-05-25