2025-04-19 520 浏览
🍖和牛尾腱闊條麵🍖🌕🌕🌕🌑🌑上碟中間又大大個和牛尾骨,中間可以撩少少骨髓食,幾得意。講真味道就普通嘅,濃重肥牛油脂,都邪惡架😆。手工闊面食落有蛋味,唔錯嘅。🍝大蝦海鮮濃汁黑細麵🌕🌕🌕🌕🌑蝦就唔算大,嚴格嚟講唔可以叫做大蝦😂。意粉內有細碎嘅蝦肉,呢個爽口。反而面頭嗰兩隻士大整嘅蝦就肉質一般。海鮮汁幾惹味,有蕃茄香,配意粉一定係穩陣之選。🍸Tiramisu🌕🌕🌕🌑🌑基本上只要餐廳有Tiramisu我就一定會嗌,可能食得太多,呢個pici名物Tiramisu我就覺得中規中矩啦。佢都香濃嘅,但我就鍾意有酒心,而偏偏佢冇,層次上就爭啲。#pici #picilaichikok #laichikok #荔枝角美食 #荔枝角意粉 #荔枝角西餐
🍖和牛尾腱闊條麵🍖🌕🌕🌕🌑🌑

🍝大蝦海鮮濃汁黑細麵🌕🌕🌕🌕🌑