2024-04-18 1115 浏览
位于皇后大道中依间楼上fusion酒吧餐厅一直深受附近OL打工仔欢迎最岩放工落黎饮杯野 食下烟 吹下水我今日都去左朝圣😍餐厅有室内外座位 设计时尚 整洁空间感十足人手安排好足够 而且每位staff都好friendly同细心 真心要赞一赞💕⭕️ AKAGAI ($138)赤贝都属于我地几常食既贝类之一依款做法好清新 包住葱 芦笋 加埋少少spicy sauce 作为前菜几开胃😌⭕️ SHREDDED CELTUCE SALAD ($68)第二款salad都好fresh 莴笋刨成丝 配搭三文鱼籽 柴鱼片 同萝卜蓉好鲜味 好夹 完全零负担😍⭕️ CARAMELIZED PUMPKIN🎃 ($88)睇相吸引🤩 真样💯南瓜外层烧至焦糖 好脆口内里软身 保留南瓜嘅原味 💕私心最爱⭕️ CHARCOAL GRILLED EEL ($288)有味道😋 有gimmick🔥鳗鱼上枱后 店员会拎旧炭埋枱辣一辣佢鱼肉十分弹牙 厚实 唔系出边食开好软身𠮶只最过瘾系入口后 (皮果边)食到有少少麻嘅感觉成个感觉好新鲜 亦好好味🤤⭕️ A4 WAGYU CUTLET CHARCOAL SANDO ($328)万众期待嘅主角 和
位于皇后大道中依间楼上fusion酒吧餐厅
一直深受附近OL打工仔欢迎
最岩放工落黎饮杯野 食下烟 吹下水
我今日都去左朝圣😍
餐厅有室内外座位 设计时尚 整洁
空间感十足
真心要赞一赞💕

⭕️ AKAGAI ($138)
赤贝都属于我地几常食既贝类之一

第二款salad都好fresh
莴笋刨成丝 配搭三文鱼籽 柴鱼片 同萝卜蓉
好鲜味 好夹 完全零负担😍

⭕️ CARAMELIZED PUMPKIN🎃 ($88)
睇相吸引🤩 真样💯

万众期待嘅主角 和牛三文治🐮
中间块牛用吉列方式烹调过 juicy有咬口😬
竹炭面包皮有惊喜 成个dish睇得食得又打卡able
正📸

⭕️ AOAO SANGRIA🍸/ GINGER BEER🍺
饮品方面 我叫左杯signature Sangria
店员话依款好受欢迎 👏🏻
餐厅用咗champagne代替红酒 我个人几钟意
之后返嚟都一定会嗌🤗
  • CHARCOAL GRILLED EEL
  • A4 Wagyu Cutlet Charcoal Sando
  • caramelized  pumpkin