2008-09-15 52 浏览
係沙灘曬左一日太陽, 睇哂D magazine, 同埋2個外藉fd 就開始想搵野食~佢地嗜星馬既野食~ 咁我話呢到好似有間泰國野~不如就係到食啦~咁我地叫左, 一個蝦卷~我見佢地食左一舊就冇食.. 唔.. 我見就好油, 所以冇掂一個fd叫左個mango pork同肉既菜..佢地以為會係好似sweet n sour pork咁~點知..隨左甜就係甜..勁好笑~'it is more than sweet!!!'另外一個叫左個patai.即係炒粉.. 佢話OK, 又大碟而我就叫左個湯河. 好大碗, 味道真係好好, 好似我係披國街頭食o個到咁.. 每人仲叫左個椰青. 好凍好好飲~d肉又好食~$25@整體黎講~ 如果佢刈冷氣會好好多~我地一路食, 一路比d熱風吹...好辛苦佢地d野食真係唔錯, 服務都好好 我地比番自己叫左既野既$ 所以我就比左70

另外一個
叫左個patai.即係炒粉.. 佢話OK, 又大碟

每人仲叫左個椰青. 好凍好好飲~d肉又好食~$25@

佢地d野食真係唔錯, 服務都好好

我地比番自己叫左既野既$ 所以我就比左70