2025-06-25
中環有間好chill嘅cafe☕️,有大大落地玻璃窗,仲有好多唔同嘅植物做裝飾🪴🌱呢度最出名嘅係手工曲奇 (Cookie),主打新鮮製作、高品質的曲奇餅🍪乾同甜點🍩。曲奇餅乾全部都係每日新鮮烘焙,口感酥脆、味道濃郁。而且口味種多,有經典同創新口味,好似朱古力、抹茶、牛油、杏仁等等,部分款式仲係根據季節推出限定口味,真係望到咁多款式都好心動!我今日就同朋友嚟試咗唔同嘅曲奇,話佢哋兩個Main course,當然唔少得咖啡啦!🍝Creamy Kimchi $98- 泡菜味勁濃, 好creamy嘅醬汁,意粉夠曬煙煙韌韌,食落好開胃!🥑Ultimate Avocado Toast$98- 牛油果夠新鮮,帶埋多士一齊食超健康!我哋仲叫咗好多唔同款式嘅曲奇餅🍪同蛋糕🧁, 超級滿足😃最後我地揀咗兩杯特色嘅☕️Tiramisu Latte 同 Latte,兩杯咖啡味道都好濃兩杯郁!不知不覺就同朋友係度享受坐一個好悠閒嘅Tea time時光💕
曲奇餅乾全部都係每日新鮮烘焙,口感酥脆、味道濃郁。
🍝Creamy Kimchi $98
🥑Ultimate Avocado Toast$98
- 牛油果夠新鮮,帶埋多士一齊食超健康!
我哋仲叫咗好多唔同款式嘅曲奇餅🍪同蛋糕🧁, 超級滿足😃