相信唔洗多介紹 大家都可能已經食過 或者喺社交媒體網站見過唔少次呢間日式刨冰店🍧自從之前喺街食過啲好難食嘅刨冰之後🫡令我不斷驚嘆 點解Shari shari可以咁好食(´༎ຶД༎ຶ`) ❈ 焙茶黃豆粉忌廉刨冰 | $110 (Rating: 9.5/10) Myyyy all time favouriteeeee!!!!!!!!!! 呢個味真係每次食都會被驚艷💓特別係表面用黃豆粉整嘅嘅cream配埋每啖都好濃好濃嘅焙茶刨冰 超級好食(´༎ຶД༎ຶ`)刨冰嘅質地好幼好綿 重點係食到最尾唔會無味 keep住好似飲住杯焙茶一樣咁濃🍵就連個蕨餅都出色過出邊唔少甜品舖ଘ(੭ˊᵕˋ)੭* ੈ✩‧₊˚成個刨冰每一個element都好perfect

2023-03-10