2024-05-06 16 浏览
-满心期望左呢间日本fusion餐厅好耐! 😊wa 真系好有惊喜 食得好开心❣️一出lift 神秘既感觉就带晒出黎 😮用左一个暗黑位带出左佢地既招牌同高级感 好特别! 😍店员带到我地去位坐底个时 仲更加惊讶到我地 😲真系好似间店既介绍片一样 彷如置身于翠绿既绿宝石装饰入面咁😳Akagai赤贝刺身☺️ 好新鲜味 带小小自身既甜味😉中间包住芦笋同葱 配左小小辣酱 食落有番d口感又吊到个味出黎👍🏼食落又fresh又开胃 唔错~~😋Shredded Celtuce Salad呢个沙律用左莴笋刨成丝☺️再配搭三文鱼籽柴鱼片 同萝卜蓉 同鲣鱼汁调味😙份量都比想像中多同埋好清新 涷冰冰入口好舒服😜Caramelized Pumpkin南瓜一上台 劲香焦糖同杏仁味❤咬落小小焦香既焦糖味好正 好脆🤩再者食到南瓜平体又好软林林 原汁原味🥳同埋摆盘好精致 好用心😍Charcoal Grilled Eel正呀 又有表演睇又好食🥳当鳗鱼上枱后 店员会系我地面前用旧竹炭烟熏鳗鱼表面😏烧完之后 鳗鱼外皮入口脆卜卜同埋好香炭香味🤓鱼肉十分劲弹牙又厚实 完全冇腥味😝A4 Wagyu Cutlet Charcoal Sando
满心期望左呢间日本fusion餐厅好耐! 😊

正呀 又有表演睇又好食🥳
当鳗鱼上枱后 店员会系我地面前用旧竹炭烟熏鳗鱼表面😏
烧完之后 鳗鱼外皮入口脆卜卜同埋好香炭香味🤓
鱼肉十分劲弹牙又厚实 完全冇腥味😝

我最期望就系呢个极厚既A4 级嘅吉列和牛竹炭三文治!!!!🐮🥪❤️‍🔥
OMG 真系 真材实料 劲厚既和牛😭

AOAO Sangria
酒味唔系好浓 好fresh😇
青瓜味都比较凸出 又打到又好饮🍹

Dry Martini
Order个时店员仲会主动问您 个底想用gin 定 vodka🤓
咁呢杯酒就相对即刻浓好多 重酒精味喔🍸

最后想讲 餐厅空间感大足 舒服得黎又好高级大体❤️
出面仲有露天酒bar位 好chill~~ 😎
无论系2人拍拖倾心事 定成班人gathering都好岩系呢到相聚!!! 🥂

AOAO
📍皇后大道中38号万年大厦14楼