2023-08-08
🥢 Afternoon Tea Set $388 🆗呢個afternoon tea set以情侶為主題,配合咗「有你相伴,世界便是我們的寶藏庫」嘅概念,帶嚟一份浪漫同探險嘅感覺😊。除咗美味嘅小食之外,仲有一張尋寶地圖。小食根據相應地方以微細字體標示喺地圖上,俾客人一邊食一邊尋寶。餐廳提供咗放大鏡,可以幫助客人清晰地睇到地圖上嘅標記,方便尋寶過程。一呢種兼具「食」同「玩」嘅設計,絕對增添咗afternoon tea嘅趣味。Afternoon tea set非常適合情侶同閨蜜一齊打卡,唔止食物美味,仲可以一邊尋寶一邊分享喜悅,增進彼此嘅關係同回憶😆。餐廳嘅裝潢同氛圍都好浪漫,營造咗一個浪漫嘅氛圍,絕對係打卡嘅絕佳場所。🥢牛肉焦糖洋蔥薄脆多士🆙🥢 脆爆芝麻英式鬆餅配鮮忌廉及果醬🆙🥢冰糖提拉米蘇🆗🥢鮮果蛋白卷🆗🥢薑汁忌廉抹茶芝士餅🆗🥢椰絲照燒雞鎚🆗🥢炸墨魚卷伴泰式辣醬🆗🥢青檸七味蝦撻🆙🥢 Iced cappuccino (+$15)🆗🥢 Latte (+$15)🆗🥸評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀🥸食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 6.5/10環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 8/10服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 8/10性價比 𝗩𝗮
🥢 Afternoon Tea Set $388 🆗
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 8/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 8/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 7/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 7.375/10
🗺️ Espuma (M88) (中環)
中環威靈頓街2-8號威靈頓廣場M88 17樓
#bakdiu西餐 #bakdiu西班牙菜 #bakdiu中環 #bakdiu中西區