2024-04-30 11 浏览
📌星桥居酒屋📍中环嘉咸街35-39号嘉豪大厦地舖💕今晚又系同老公🩵💙的Date night🌙 接完老公放工之后 我哋就漫步🩷嚟到呢间近苏豪区嘅日式居酒屋🍢 好想放工可以同亲爱的老公一齐饮下酒食🍸 食下嘢🍡同倾计 🌙呢一间居酒屋地点方便 感觉好舒服 好大嘅窗户🪟 空气流通 装修都好新颖干净 感觉好放松☁️ 壁画有好多猫猫 好日本风情 啱晒打卡😋 嘢食方面都有好多选择 同埋好高质素 非常之有惊喜 🍽🩷梅子蕃茄 酸酸甜甜 非常开胃🩷免治鸡肉棒 系我老公最钟意食嘅小食 鸡肉新鲜好味 多汁配上日本蛋黄 非常惹味 🩷汁烧葱牛肉卷 非常健康 牛肉同埋葱好 好夹 好好食 好多汁🍡🩷九条葱豚肉卷烧到好香 猪肉好多汁 好新鲜 啱晒做下酒菜🍢最尾加埋个 🍘烧饭团就够晒饱喇 🌹喺居酒屋感觉好轻松可以一路饮酒🍸 食小食 🍢一路同老公💙轻松一下 倾下计真系 赏心乐事🌃 我哋度过咗个愉快嘅晚上🌙 呢度坐得好舒服好想下次再嚟🍽
📌星桥居酒屋
📍中环嘉咸街35-39号嘉豪大厦地舖