2019-11-26 83 浏览
女朋友又話想食日本嘢 向來知道中環有間好有日本居酒屋感覺嘅小店s2 終於有機會帶埋佢嚟食喇🤣店內設置左Lennon wall ,係一間黃店!✨日本蕃茄野菜沙律日本蕃茄味道新鮮得嚟又甜甜哋,賣相靚靚 咬落去又多汁,真係一道好好嘅開胃沙津🍅✨刺身拼盤 (拖羅,油甘魚,帶子)成個盤有三款,入面有拖羅,油甘魚,帶子刺身。刺身睇落幾厚身下,正!拖羅食落好肥美👍🏻 帶子好鮮甜,肉質彈牙!✨茄子上鴨燒茄子同鴨胸簿切咗咁燒,估唔到佢哋燒香咗之後係咁夾,沾上甜甜燒汁味道濃郁,食落去幾惹味。✨鰻魚玉子燒呢個配搭都好特別,出面係玉子,中間有啲青瓜絲同好香嘅鰻魚燒,口感澎湃,好高汁啊!✨櫻花蝦泡菜炒飯望住廚師佢熱辣辣新鮮炒起,已經知碟飯好有鑊氣,加上辣辣哋嘅泡菜,令味道更出色,食完好滿足☺居酒屋嚟講,環境幾舒服,食野又有質素。

✨日本蕃茄野菜沙律

刺身拼盤 (拖羅,油甘魚,帶子)
成個盤有三款,入面有拖羅,油甘魚,帶子刺身刺身睇落幾厚身下,正!
拖羅食落好肥美👍🏻 帶子好鮮甜,肉質彈牙!

✨茄子上鴨燒

✨鰻魚玉子燒

✨櫻花蝦泡菜炒飯

居酒屋嚟講,環境幾舒服,食野又有質素。
2019-11-19