2022-08-25 293 浏览
喺中環半山區嘅西班牙餐廳🥰 門口有幅好cute cute 既壁畫❤️Lunch set B ($138)我哋嗌左兩個lunch set B🥰 已經包左starter🥗 main course 🍖 甜品🍮 同飲品🍹Starter 🥗有湯同沙律可以揀🥰 我哋1個沙律1個湯😊 係蕃茄湯嚟🍅 蕃茄味勁濃郁,食到有用新鮮蕃茄打蓉, 入邊仲有少少黑椒粒粒,所以帶少少辣味😋Main Course四選二🥰因為我哋叫左兩個set😎 所以可以試曬4個main course😍脆皮豬肉配蜂蜜醬🐖 - 豬腩肉層次分明🥰 肉質好軟熟,個皮夠脆👍🏻 點埋嗰醬仲好食❤️香炒鮮魷魚配辣肉腸蒜蓉辣椒🦑- 魷魚好有咬口🥰 入面仲有辣肉腸🍖同埋蕃茄粒🍅 酸酸辣辣好惹味😋西班牙蘑菇奄列🥚 - 奄列蛋包住薯仔同埋菇,唔會好乾,好有口感🥰迷你臘肉腸鵪鶉蛋漢堡🍔 - 迷你漢堡包造型好cute😍 最特別係佢哋用咗鵪鶉蛋🥚 同埋裏邊夾咗辣辣地嘅臘肉腸,外面好少食到,依兩樣嘢令到味道嘅層次更豐富🥰甜品🍮 香脆玉桂條會配子朱古力醬,玉桂條夠脆🥰 個榛子醬好好食😋飲品🍹我哋叫咗凍檸檬茶同埋熱latte

Lunch set B ($138)

Starter 🥗

Main Course四選二🥰

甜品🍮
香脆玉桂條會配子朱古力醬,玉桂條夠脆🥰 個榛子醬好好食😋

飲品🍹
我哋叫咗凍檸檬茶同埋熱latte