中環牡蠣小屋|兩小時任食日本直送生蠔燒物串燒最近同一班朋友慶祝生日🎂,朋友帶我地一班到喜多嬉牡蠣屋,話可以一次滿足哂我地願望🤣餐廳餐牌設有分三個價位:$498生蠔放題、$598生蠔及串燒放題、$698 生蠔、串燒及刺身放題店員會先奉上開胃菜同湯 喜多嬉懷石八品不得不讚由器皿到食物擺盤非常精緻以及充滿濃濃和風✨店員會由最淡味一款開始介紹海老羊羹 、象拔蚌 羊羹中間釀有龍蝦肉令羊羹清新口感帶鮮味;象拔蚌鮮味爽脆慢煮牛沙律、拖羅蓉拖羅蓉口感綿密,慢慢滲透出魚油嘅甘香月見雞肉棒、燒白鰻、明太子拌秋葵上完豐完懷石八品,到咗今晚重點!日本空運北木島蠔,蠔新鮮海水味足,配埋蘿蔔容同蔥粒好正,食完滿口濃濃鮮甜蠔味✨大胃王可以完全放心開大懷大吃如果唔食生蠔既朋友都可以選擇燒海鮮以及串燒拼盤,燒海鮮分別燒蠔同焗帆立貝,有原味,蒜味,辣蒜味同芝士味!最後仲有松葉蟹烏冬同甜品📍喜多嬉牡蠣屋Katiki Kakiya中環些利街2號LL Tower 3樓
中環牡蠣小屋|兩小時任食日本直送生蠔燒物串燒

餐廳餐牌設有分三個價位:

店員會先奉上開胃菜同湯

喜多嬉懷石八品

海老羊羹 、象拔蚌
羊羹中間釀有龍蝦肉令羊羹清新口感帶鮮味;象拔蚌鮮味爽脆

慢煮牛沙律、拖羅蓉
拖羅蓉口感綿密,慢慢滲透出魚油嘅甘香

月見雞肉棒、燒白鰻、明太子拌秋葵

上完豐完懷石八品,到咗今晚重點!

最後仲有松葉蟹烏冬同甜品

📍喜多嬉牡蠣屋Katiki Kakiya