2022-05-25 33 浏览
中環人氣咖啡店Trois Café鐵行里分店不獲續約,好彩仲有置地廣場對面既分店,今日放假去中環café半日遊,坐低食個lunch歎杯啡輕鬆一下🥰牆身用上啡金色為主調,相當適合打卡🌸Trois除左提供精品咖啡,還有甜食如美式軟曲奇,飲咖啡配塊曲奇做下午茶都幾爽。今日我就叫左佢地既Homemade Burger同Hot Latte❤️☕️滑蛋腸包 – 漢堡用上手撕豬肉,加入番茄和洋蔥調味,口感層次豐富,上面加左一隻太陽蛋,切開蛋黃已經流哂蛋汁出黎,同豬肉餡料一齊食好好食😍💯Hot Latte – 咖啡濃而不膩,牛奶口感順滑,拉花線條清晰👍🏻👍🏻整體來說這間咖啡店的裝潢頗具特色,食物選擇豐富,絕對會再回訪的💯