環境氣氛一流💕慶生之選🎂〰️〰️〰️〰️〰️👅 #yumyumfood中環✨ 今次嚟到呢間中環嘅西班牙餐廳去慶祝生日🎂小食方面簡左𝑆𝑜𝑢𝑡ℎ𝑒𝑟𝑛 𝑆𝑒𝑎𝑠 帶子刺身鮮甜嫩滑 再配上牛油果慕絲醬🥑橄欖油同香茅醋 成個配搭好fresh好開胃🤤❤️𝑇𝑟𝑢𝑓𝑓𝑙𝑒 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 𝐵𝑖𝑘𝑖𝑛𝑖 烘到脆卜卜既多士 夾住濃郁既黑松露芝士醬😍仲有少少拉絲效果♡︎𝚢𝚞𝚖𝚖𝚖...✨ 主菜就簡左𝑃𝑎𝑒𝑙𝑙𝑎 𝑉𝑎𝑙𝑒𝑛𝑐𝑖𝑎 大大份既雞肉西班牙炒飯🙌🏻色澤鮮艷好吸睛👍🏻口感軟硬適中 調味啱啱好 香口惹味😋~✨ 最後叫左份𝑐ℎ𝑢𝑟𝑟𝑜𝑠做結尾😋因為remark左生日🎂所以餐廳職員除咗有幫手喺碟寫字 仲會一齊唱生日歌 同送咗一張即影即有俾我哋🥰so sweet~🫶🏻 𝑐ℎ𝑢𝑟𝑟𝑜𝑠好香玉桂味 如果外皮炸得再脆身啲會更正👅✨ 整體食物質素都唔錯 環境舒適 氣氛都很好👍🏻餐廳位於20樓 如果可以安排到坐窗邊位 望到中環夜晚的景色就一定更chill更有feel🤭🏙~平日夜晚嚟到都好多人🫣所以記得預先book位啊❤️🍴Paella Valencia $368🍴Truffle & Cheese Bikini $118🍴Souther
環境氣氛一流💕慶生之選🎂
〰️〰️〰️〰️〰️
👅 #yumyumfood中環

🍴Paella Valencia $368
🍴Truffle & Cheese Bikini $118
🍴Southern Seas $178
🍴Churros with Chocolate and Vanilla ice-cream $88
🍴Quiero Mas Sangria $98