🌿中環打卡Cafe 鬧市中的花園🌺▫️依家係位於中環斜路嘅一間Cafe,今次就被安排到室外嘅座位,好似入咗去一個秘密花園咁🌸周圍都遍布花草嘅佈置,感覺好小清新,好適合打卡📸最重點嘅係呢一間餐廳每一道菜色都會標明食物卡路里同營養標籤,可以比人參考下~真係好細心!▫️輕煎帶子黑松露菠菜牛肝菌意粉($78)帶子係選用北海道刺身級😍肉質厚實,入口鮮甜,煎過嘅帶子食落面頭好香脆,配上黑松露醬,黑松露味道好香濃。▫️香辣黃金鹹蛋蜆肉意粉($78)醬汁微辣,有少少似喇沙味,好有東南亞特色!而蜆肉份量亦好多😍味道鮮甜,亦無沙!▫️@ever_shine地址:EverShine (中環)中環卑利街13號地下▫️#goeat上環#goeat中環#上環cafe#中環Cafe#上環美食#中環美食 #carbonara #cafe #打卡Cafe #hkCafe #樓上cafe #cafeholic #打卡景點 #上環打卡#中環打卡#輕食 #hkcoffeeshop #hkcoffee #coffholic #evershine #evershinecafe
🌿中環打卡Cafe 鬧市中的花園🌺
▫️
輕煎帶子黑松露菠菜牛肝菌意粉($78)
▫️
香辣黃金鹹蛋蜆肉意粉($78)
@ever_shine
地址:EverShine (中環)
中環卑利街13號地下