2023-10-12 45 浏览
喺中環約咗朋友食飯, 發現安慶臺有間居酒屋 🏮「燒烤堂」。入內裝修充滿日本風情,最喜歡貼牆的卡位有二人坐,六人坐,私隱度極高。Menu 燒烤串燒好多選擇, 仲有啲比較特色有孜然同麻辣味,唔係間間食到。望一望價錢,非常經濟,由$12 起….性價比高。生啤全日仲買一送一。鹽燒原塊雞皮蟹膏燒飯團日本一口甜薯孜燃燒虎皮尖椒明太子淮山燒鹽燒玉米筍明太子燒厚揚豆腐手吊墨魚鬚椒鹽燒鴨舌鹽燒豚肉蘆筍卷海苔黑豚肉鵪鶉蛋厚切鹽燒牛舌腩鹽燒A4宮崎和牛鹽燒開邊雞中翼(兩隻)鹽燒雞軟骨汁燒鮮雞肝汁燒赤雞心鹽燒阿波尾七里香汁燒免治雞肉軟骨棒新鮮百香果梳打🍹生啤🍻鹽燒串燒每串都乾身而且材料新鮮,好食。汁燒味道比較濃,但燒極香,內臟最適宜。✨值得推介鹽燒雞皮,第一次食全塊雞皮,脆卜卜,好似食薯片咁。手吊墨魚鬚, 爽口彈牙。汁燒鮮雞肝,肝剛剛熟,好香。汁燒免治雞肉軟骨棒,雞肉內有軟骨,口感非常。我叫咗20多款串燒美食,都係六百幾元。

鹽燒原塊雞皮
鹽燒豚肉蘆筍卷
海苔黑豚肉鵪鶉蛋
厚切鹽燒牛舌腩
鹽燒A4宮崎和牛
鹽燒開邊雞中翼(兩隻)
鹽燒雞軟骨
汁燒鮮雞肝
汁燒赤雞心
鹽燒阿波尾七里香
汁燒免治雞肉軟骨棒
新鮮百香果梳打🍹
生啤🍻

✨值得推介

我叫咗20多款串燒美食,都係六百幾元。