2023-03-26 23 浏览
今晚放工去咗中環嘅小店食呢間小店主要係食法式菜,比較特別既係lunch/dinner有唔少健康既野食例如protein meal比附近健身既人/上班時間而返,加$20 仲有抹茶或者焙茶嘅protein shake!但由於係夜晚,我就食得比較heavy, 下次有機會要試吓佢嘅protein shake呢個價錢喺中環嚟講,其實算幾抵食,有包湯同埋餐飽!粟米湯配多士,味道濃郁仲有粟米粒,多士好脆口Chicken breast in lemon drill béchamel雞胸首先慢煮然後再煎香,所以食落去係十分嫩滑而且好多汁,配上檸檬汁,另外仲配上薯蓉,份量好足夠Beef rib finger in bourguignon style 牛肋條燴得好稔,用紅酒汁燴但味道又會有少少特別,好入味,底下會配上薯蓉!好滿足既一餐
今晚放工去咗中環嘅小店食
呢間小店主要係食法式菜,
加$20 仲有抹茶或者焙茶嘅protein shake!

呢個價錢喺中環嚟講,其實算幾抵食,
有包湯同埋餐飽!
粟米湯配多士,味道濃郁仲有粟米粒,多士好脆口

好滿足既一餐